NEOS met een Hart schenkt 10.000 euro

  • Posted on: 14 June 2022
  • By: vrijwilliger
NEOS met een hart schenkt 10.000 euro aan De Kleppe

De Kleppe ontving een schenking van 10.000 euro. Het Netwerk van Ondernemende Senioren, NEOS, zamelde dit mooie bedrag in met twee benefietconcerten van De Frivole Framboos. Henri Serlippens, voorzitter van NEOS Oost-Vlaanderen, kwam de cheque overhandigen op onze opendeurdag Kleppe Toeren. We zullen de schenking onder andere gebruiken voor de aankoop van een rolstoelschommel.

 

"Solidariteit en engagement zitten in het DNA van NEOS. In het kader van onze solidaire campagne “NEOS met een hart” willen we de hand reiken naar mensen in armoede, op de vlucht of met een beperking”, aldus Henri Serlippens, voorzitter van NEOS Oost-Vlaanderen, “We zijn verheugd dat we deze mooie opbrengst van 10.000 euro vandaag kunnen overhandigen want met de corona-crisis heeft het wel wat voeten in de aarde gehad om de twee benefietconcerten te kunnen organiseren. Maar NEOS Brakel-Lierde en NEOS Ninove hebben hier een heel mooie inspanning gedaan. We zijn onze leden bijzonder dankbaar voor het resultaat van vandaag!”.

 

We zijn NEOS ontzettend dankbaar voor dit initiatief en de gulle schenking!
Een rolstoelschommel zal een echte meerwaarde zijn op ons domein. Naast een bijdrage voor de rolstoelschommel zetten we de fondsen ook in voor de aankoop en onderhoud van zorgmateriaal, onze dierenwerking, de aanleg van ons laatste stukje rolstoeltoegankelijk pad, de aankoop van een degelijke schuurmachine en compressor die we hier al lang nodig hadden. En…. een stukje investeren we ook in kunst! Op de Kleppe-muur vooraan komt een grote muurschildering die één van de blikvangers zal worden van de BiZar Kunstroute wandeling hier in de streek. Daarover later meer !