Steun ons

Wij bieden mensen die zorg nodig hebben de kans om op vakantie te gaan. Dat vraagt heel wat investeringen. Onze gebouwen zijn volledig toegankelijk, onze dieren moeten verzorgd worden, we bieden passende omkadering, aangepaste activiteiten en een heel gamma aan zorghulpmiddelen, onze medewerkers krijgen vorming, enz. De Kleppe krijgt geen overheidssteun voor personeel of dagelijkse werking. Om dit mogelijk te maken, zoeken we dus financiële steun.

Jouw steun kan dus wonderen doen!

Fonds Vrienden van De Kleppe

 • Het Fonds Vrienden van De Kleppe werd opgericht met als doel geld in te zamelen voor de ondersteuning van een duurzame werking van De Kleppe. Dit fonds wordt ondersteund door de Koning Boudewijnstichting die de fiscale aspecten regelt. Wens je ook een gift te doen. Dan kan dit op het rekeningnummer BE 10 0000 0000 0404 met mededeling 018/1460/00063. Giften fiscaal aftrekbaar vanaf 40€.
 • Word peter of meter van één van onze dieren

  Als peter of meter van een dier help je mee de kosten betalen voor het voeder, de veearts en de zorg voor één of meerdere jaren. Je krijgt bij het dierenverblijf een bordje met je naam, of dat van je organisatie of bedrijf.
  Per jaar per dier is dit

  • 500 euro voor een paard of een ezel
  • 350 euro voor een geitje of een varken
  • 250 euro voor konijntjes of kippen