Vakantiehuis

De Kleppe heeft vier toegankelijke (A+) vakantiehuizen die samen of apart kunnen gehuurd worden. Alle verblijven hebben een eigen keuken en leefruimte, en kunnen ook op maat van je groep met elkaar verbonden worden.

Wil je nagaan welke verblijfplaats best bij jouw groep past? Neem dan contact op via tel. 055/42.37.53 of info@dekleppe.be:

Nieuwe formule! - op aanvraag. Is je groep kleiner dan 16 personen, wil je binnen de 4 maanden graag op De Kleppe boeken en is de Kleine Kleppe bezet? Neem contact met ons op via info@dekleppe.be. Voor midweekverblijven binnen de 4 komende maanden kunnen we je de Grote Kleppe aanbieden aan het tarief van De Kleine Kleppe. We sluiten dan een aantal kamers af zodat je de Grote Kleppe op maat van je groep kan huren.

De tuin is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een rolstoel of rollator. Er is een barbecue, een rolstoeltoegankelijke houtoven, een pingpongtafel, een petanquebaan, een kampvuurplaats, een aangepaste arena voor voorstellingen... Assistentiehonden zijn steeds toegelaten.

Op ons YouTube kanaal vind je heel wat leuke filmpjes met sfeerbeelden, binnen en buiten in De Kleppe.

Maar dé attractie van De Kleppe zijn onze boerderijdieren! Hier kan je genieten van het gezelschap van onze schattige ezels, geiten, kippen, eenden, konijnen, en varkentjes!