Reserveren & kalender

Uw verblijf reserveren gebeurt door een aankomst & vertrekdatum te selecteren en vervolgens de juiste module(s) te selecteren en de rest van het boekingsproces te volgen.
Op onderstaande kalenders kan u opzoeken of de module nog beschikbaar is.
Een overzicht van de modules vindt u onder groepsaccomodatie & minikleppes.

Hou bij het selecteren van een datum rekening met:

Aankomst:
U mag uw accommodatie steeds betrekken vanaf 15:00 op de eerste dag van uw verblijf.
Indien u reeds vroeger over de accommodatie wenst te beschikken, bespreken wij dit graag. Gelieve dit tijdig te melden zodat wij zorgen dat alles tijdig netjes en klaar is voor uw verblijf. In die hypothese dient u dit tijdig aan te vragen zodat wij deze mogelijkheid kunnen nakijken.

Vertrek:
Indien U ervoor gekozen heeft uw accommodatie niet zelf te poetsen, dient uw accommodatie steeds te verlaten voor 9:30 van de laatste dag van uw verblijf.
Indien U ervoor gekozen heeft uw accommodatie zelf te poetsen, dient u deze om 13:00 te verlaten.
Indien u afwijkingen wenst van dit regime, dan bespreken wij dit graag. In die hypothese dient u dit tijdig aan te vragen zodat wij deze mogelijkheid kunnen nakijken.

Prijzen zijn inclusief verbruik en lakkenpaketten. Baby's van 0 tot 3 jaar komen gratis mee (pas te selecteren na het kiezen van de module(s)).
Het overzicht van de tarieven vindt u hier.
Een blanco voorbeeldcontract vindt u hier.
De algemene voorwaarden voor reservatie vindt u hier.
Indien u in aanmerking komt voor een extra korting bovenop het doelgroep-tarief (bv. Vakantiecheque), wordt dit verrekend bij facturatie voor verblijf.

Het is niet mogelijk om zondagen als 'Aankomstdatum' in te geven.

Opgelet: u dient per door u gewenste module de kalender aan te passen naar de voor u geschikte data om de beschikbaarheid te controleren.

LEGENDE

Groen = beschikbaar

Geel = in optie

Blauw = verhuurd

OPGELET!! Het doelgroeptarief wordt PER MODULE berekend! (Wanneer 1/3 van de verblijvende groep tot de doelgroep behoort, betaalt de ganse groep het voordeeltarief)