Word Vriend van De Kleppe

Help De Kleppe er terug bovenop

Door de coronamaatregelen lag onze werking helemaal stil. Gedurende maanden hadden we geen inkomsten, maar de kosten bleven wel doorlopen. De tussenkomst van de overheid is er, maar we moeten nu alles doen om te overleven, en jij kan ons helpen!

Maak je gift over op rekeningnummer BE 10 0000 0000 0404 met mededeling 018/1460/00063

Of doneer meteen online via dit formulier van de Koning Boudewijnstichting.

Een doorlopende opdracht kan ook en geeft ons nog meer zekerheid.

In deze brochure lees je meer over hoe je onze werking kan ondersteunen. Elke steun die jij ons geeft - op welke manier ook - maakt écht een verschil. Jouw gift doet wonderen!

Het is onze missie om kwetsbare groepen een kwaliteitsvolle vakantie aan te bieden: mensen met een fysieke of mentale beperking, mensen met autisme, mensen in armoede, mensen met een bijzondere hulpvraag. Om dit te kunnen verwezenlijken, hebben we vrienden nodig.

Fonds Vrienden van De Kleppe

Het fonds “Vrienden van De Kleppe” wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Via dit fonds ondersteunen de vrienden de werking van De Kleppe. Dit biedt als voordeel:

  • Fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro. Via je belastingaangifte recupereer je 45%: zo kost een gift van 40 euro je slechts 22 euro.
  • Maandelijkse doorlopende opdrachten zijn mogelijk. Bij een maandelijkse gift krijg je een fiscaal attest voor het totale bedrag per jaar.
  • Je kan online een gift doen. Via dit formulier van de Koning Boudewijnstichting.


Hoe word je Vriend van De Kleppe?

  • Je wordt “Vriend van De Kleppe” als je een gift overmaakt, of als je je op een andere manier inzet voor De Kleppe. Om onze werking en fondsenwerving heel concreet te maken, hebben we een aantal specifieke giften uitgewerkt. Klik hieronder om je gift meteen online over te maken, via het formulier van de Koning Boudewijnstichting.
  • Overschrijven kan ook: op rekeningnummer BE 10 0000 0000 0404 met mededeling 018/1460/00063.
  • Of kies voor een maandelijkse doorlopende opdracht: op rekeningnummer BE 10 0000 0000 0404 met mededeling 018/1460/00063.
Schenking, jubileum, verjaardag

Je viert een jubileum, verjaardag of ander feest, en je wil graag dat je gasten een gift doen aan een goed doel in plaats van een cadeau te kopen? Contacteer ons vooraf via info@dekleppe.be en we bezorgen je een specifieke actiecode om de fiscale attesten voor je genodigden in orde te brengen.Word peter en meter van onze dieren

Je krijgt voor één jaar het peterschap over één van onze dieren. Er komt dan een bordje met jouw naam of de naam van je organisatie aan het verblijf van jouw ‘petedier’. Een grote steun voor ons, want zo help je mee de kosten betalen voor het voeder, de veearts en de zorg.

  • Vanaf 250 euro voor konijntjes of kippen
  • Vanaf 350 euro voor een geitje of een varken
  • Vanaf 500 euro voor een paard of een ezel


Blijf betrokken

We houden al onze Vrienden van De Kleppe graag op de hoogte van onze werking, via onze online nieuwsbrief of ons magazine De Kleppelaar. En als we activiteiten organiseren, nodigen we onze Vrienden uiteraard als eerste uit!

Zet je graag een eigen initiatief op? Wil je De Kleppe op een andere manier helpen? Laat het ons weten via info@dekleppe.be!