Word Vriend van De Kleppe

 

Nieuw: mobiele gift

Scan de QR-code en je kan meteen je gift aan De Kleppe overmaken! Je gebruikt "Payconiq scan en doneer" en kan je gegevens ingeven om je fiscaal attest te ontvangen.

 

Word Vriend van De Kleppe

Het is onze missie om kwetsbare groepen een kwaliteitsvolle vakantie aan te bieden: mensen met een fysieke of mentale beperking, mensen met autisme, mensen in armoede, mensen met een bijzondere hulpvraag. We voorzien ook dagbesteding voor (jong)volwassenen met een beperking of autisme.

De Kleppe krijgt geen werkingssubsidies. Om dit alles te kunnen verwezenlijken, hebben we jou nodig als vriend van De Kleppe!

Maak je gift over op rekeningnummer BE62 0019 4057 8461 met mededeling "GIFT + je rijksregisternummer*"


Een doorlopende opdracht kan ook en geeft ons nog meer zekerheid.


(*De overheid verplicht alle goede doelen om vanaf 2024 het rijksregisternummer te vragen aan schenkers en donateurs.
Voor de opmaak van het fiscaal attest is dit noodzakelijk.)

Fiscaal attest

  • Fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro per jaar. Via je aangifte heb je dan een belastingvoordeel van 45%: zo kost een gift van 40 euro je slechts 22 euro. Je krijgt je fiscaal attest toegestuurd door onze overkoepelende vzw De Bolster.

LET OP! Vanaf 01/01/2024 hebben we het rijksregisternummer (voor particulieren) of het KBO nummer (voor bedrijven) nodig om het fiscaal attest op te kunnen maken! Dit is een wettelijke verplichting.

Kies een specifieke gift

Om onze werking heel concreet te maken hebben we een aantal specifieke giften uitgewerkt. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE62 0019 4057 8461 met mededeling GIFT. Dankjewel voor je steun!


CADEAUTIP: Word peter en meter van onze dieren

Je krijgt voor één jaar het peterschap over één van onze dieren. Er komt dan een bordje met jouw naam of de naam van je organisatie aan het verblijf van jouw ‘petedier’. Een grote steun voor ons, want zo help je mee de kosten betalen voor het voeder, de veearts en de zorg.

  • Vanaf 250 euro voor konijntjes of kippen
  • Vanaf 350 euro voor een geitje of een varken
  • Vanaf 500 euro voor een paard of een ezel

Geïnteresseerd? Stuur snel een mailtje naar info@dekleppe.be en we stellen je onze diertjes graag voor!Blijf betrokken

We houden al onze Vrienden van De Kleppe graag op de hoogte van onze werking, via onze online nieuwsbrief of ons magazine De Kleppelaar. En als we activiteiten organiseren, nodigen we onze Vrienden uiteraard als eerste uit!

Zet je graag een eigen initiatief op? Wil je De Kleppe op een andere manier helpen? Laat het ons weten via info@dekleppe.be!