Zorg en diensten

Alle vakantiehuizen hebben een A+ label en zijn volledig ingericht voor mensen met een mentale of fysieke beperking. De Kleppe wil je verblijf zo aangenaam mogelijk maken en ook de zorg garanderen die je tijdens je vakantie nodig hebt. Daarom bieden wij:

Het perfecte huwelijk tussen vakantiegevoel en een topzorg locatie.

Autismevriendelijk


Sinds De Kleppe in 2018 het autismevriendelijk logo van Autisme Centraal kreeg, werken we verder om onze gasten met ASS nog beter te kunnen ontvangen. Naast prikkelarme kamers en ruimtes, kleurencodes, Sclera pictogrammen (www.sclera.be), visualisaties, een belevingsaanbod op maat, onze Auti-box met hulpmiddelen,... stellen we nu met trots onze snoezelruimte en time-out ruimte voor! We ontwikkelden verder in samenwerking met Autisme Vlaanderen een aantal stappenplannen (sociale verhalen) die gebruikt kunnen worden om een verblijf op De Kleppe zo voorspelbaar mogelijk te maken.Persoonsvolgende financiering


Iemand met een beperking die extra ondersteuning nodig heeft, kan voor een verblijf in De Kleppe zijn persoonsvolgend budget gebruiken. De assistentie door ons zorgnetwerk of het verblijf van een persoonlijk assistent valt onder dit budget.