Dankjewel aan onze vrijwilligers!

  • Posted on: 8 September 2020
  • By: vrijwilliger
Ontbijt voor de vrijwilligers op De Kleppe

Door de corona-omstandigheden moesten we onze dankdag dit jaar in een ander kleedje steken. Vandaag waren alle vrijwilligers en Kleppe-vrienden welkom op De Kleppe voor een lekker – coronaproof - ontbijtje! Het zonnetje kwam erdoor, en het was hartverwarmend om iedereen nog eens samen te zien!

Aparte tafeltjes met de nodige afstand, mondmaskers, handen ontsmetten… Het hoort er bij in deze bizarre tijden. Maar dat hield ons niet tegen om met volle teugen te genieten van een heerlijk samenzijn met onze vrijwilligers en alle Kleppe-vrienden.
Een warme dankjewel aan alle medewerkers en vrijwilligers! Het is door jullie inzet dat De Kleppe kan blijven werken en dat we telkens weer onze vakantiegasten oprecht blij kunnen maken!

En voor vandaag een extra dankjewel aan de vele helpende handen. Een eitje naar keuze, sandwiches en broodjes, koffiekoeken, sapjes, bananenbrood, koffie thee chocomelk,… Iedereen kon à la carte zijn ontbijtje samenstellen. Al het lekkers werd met veel zorg bereid en aan de tafel bediend. Wie van het ochtendzonnetje wilde genieten, vond een mooi plaatsje in de tuin bij de magnoliaboom. Onder het afdak stonden de mensen van accordeonclub VIOS in voor een zeer gesmaakt streepje muziek. Binnen gezellig tafelen met je bubbel kon natuurlijk ook. Voor iedereen wat wils, en overal enthousiaste reacties en lachende gezichten. Het was een deugddoende ochtend!