Dit jaar toch nog met je groep op vakantie naar De Kleppe?

  • Posted on: 27 January 2021
  • By: vrijwilliger
De Kleppe vrije periodes 2021

2020 was het jaar van de vakanties die in het water vielen. Zeker voor de kwetsbare groepen die we op De Kleppe ontvangen, mensen met een beperking, autisme, mensen in armoede, mensen die zorg nodig hebben.

Voor 2021 dromen we van de heropstart. En we zien toch al wat licht aan het einde van de tunnel. We kunnen je hier zelfs een paar buitenkansjes voorstellen!

Op vakantie dit jaar, het kan nog!

Vakantieperiodes die op De Kleppe normaal zeer gegeerd zijn, en vaak lang op voorhand geboekt worden, staan nu nog vrij. Een buitenkans om met je groep dit jaar toch nog een fijne vakantie in de mooie Vlaamse Ardennen te beleven!
En moesten de coronamaatregelen het niet toelaten om je vakantie op te nemen, dan kan je kosteloos omboeken of annuleren.


Raadpleeg zeker ook onze kalender met alle beschikbare dagen. Er zijn ook nog mogelijkheden doorheen het jaar om in kleinere groep, met je familie of gezin een weekend of een mid-week te boeken.

De buitenkansjes!

Hieronder vind je 4 mooie, vrije periodes voor een verblijf met je groep op De Kleppe. Wees er snel bij om te boeken!

  • 9 tot 16 april: In deze week van de Paasvakantie hebben we nog plaats voor 43 personen. De vakantiehuizen "Grote Kleppe" en "Kleine Kleppe" kunnen samen of apart geboekt worden.
  • 30 juli tot 6 augustus: De topweek in de grote vakantie! En we hebben nog plaats voor een groep tot 25 personen. De Kleine Kleppe plus beide Mini-Kleppes zijn nog beschikbaar. Wie graag 2 weken blijft... dat kan!
  • 6 augustus tot 13 augustus: Alle vakantiehuizen zijn nog vrij. Ken jij een groep tot 50 personen die nog een fantastisch vakantieverblijf zoekt?
  • 27 augustus tot 3 september: Alle vakantiehuizen zijn nog vrij. Welke familie of groep zoekt nog een leuk laatste weekend van de vakantie?

Boek hier online je verblijf op De Kleppe

Hulp nodig bij je boeking? Bel 055 42 37 53 of mail info@dekleppe.be