Steun ons tijdens de Warmste Week

  • Posted on: 8 October 2018
  • By: vrijwilliger

De Warmste Week gaat binnenkort van start! En De Kleppe staat geregistreerd als één van de goede doelen. Hoe je ons kan helpen staat allemaal te lezen op de website van De Warmste Week.

Wij zetten zelf geen actie op, maar we denken graag mee over een leuke actie en stellen heel wat materiaal ter beschikking voor verenigingen die De Kleppe steunen.

  • Verkoop postkaartjes: wij hebben leuke postkaartjes van onze dieren met verjaardags- kerst- en nieuwjaarswensen. De postkaartjes worden gebundeld per 5 en verkocht aan €5. Laat weten hoeveel pakketjes je wenst te verkopen voor het goede doel. 100 pakketjes verkopen, betekent al een gift van €500. Geen voorbereiding, geen financiële input, enkel een actie opzetten de dag zelf! Je kan dit ook gerust combineren op één van jullie activiteiten (op eetfestijn, op kerstmarkt, …).
  • Een ruiltocht: start met 5 confituurpotten gemaakt van heerlijk fruit uit onze moestuin. Wij zijn benieuwd naar wat je allemaal terug mee naar huis nemen! Aan het einde van de ruiltocht kunnen jullie de oogst veilen of gebruiken voor een tombola. Een leuke activiteit die vol verrassingen zit!
  • Gebruik van onze infrastructuur: werken jullie graag een eigen activiteit uit? Dan stellen we hiervoor graag onze infrastructuur ter beschikking! Willen jullie bijvoorbeeld taarten bakken in onze grote industriële keuken, of een winteraperitief organiseren in onze tuin? Zeker welkom, zolang de ruimte nog niet geboekt is natuurlijk!

De steun die we krijgen via Music for Life betekent veel voor ons! Daarom geven we graag iets in ruil, zoals bijvoorbeeld een gratis overnachting of belevingsdag. Voor meer informatie, neem contact op met info@dekleppe.be.