#Streekmotor23 fondsenwerving: DANKJEWEL!

  • Posted on: 13 June 2023
  • By: vrijwilliger

 

Dankjewel

Dankzij jullie gulle giften hebben we ons doel van 5000 euro bereikt!
#Streekmotor23 zal dit bedrag nu VERDUBBELEN!

Hiermee kunnen we vol enthousiasme aan de slag met onze Kleppe Foyer.
We houden je op de hoogte!

Aan iedereen die een steentje bijdroeg, op welke manier dan ook: D A N K J E W E L ! Wat een mooi gebaar. Je gift doet wonderen! Onze gasten en begeleiders van het dagatelier, onze vrijwilligers en medewerkers, én Marijn Devalck peter van het dagatelier... we zijn je ontzettend dankbaar!

 

Kleppe Foyer

Met de steun van #streekmotor23 maken we de KLEPPE FOYER! Een gezellig publiek ontmoetingspunt, buiten op het mooie domein van De Kleppe (Everbeek): terrasje, foodtruck, hapje, drankje, gezellig samenzijn, de dieren en de belevingstuin van De Kleppe ontdekken…
Onze gasten van het dagatelier - mensen met een mentale beperking of ASS - werken de KLEPPE FOYER helemaal uit, van inrichting tot ontvangst! Ze bruisen van de ideeën en hebben veel zin om die tot leven te brengen!


In KLEPPE FOYER ontdekken we onze eigen natuur en groeien we in onze persoonlijke ontwikkeling. We leggen contacten met de buurt, denken aan samenwerkingen met lokale kunstenaars, verwelkomen wandelaars en fietsers, maken onze belevingstuin nog mooier, tonen je graag de vele boerderijdieren van De Kleppe… KLEPPE FOYER wordt een fijne plaats waar we elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje!