Op stap met alpaca’s

  • Posted on: 9 March 2018
  • By: vrijwilliger

Het team van de Kleppe is altijd op zoek naar leuke activiteiten voor zijn vakantiegangers in de streek. Deze week gingen we met een team van vrijwilligers en medewerkers op bezoek bij de Alpaca-boerderij EcoSnooze op enkele kilometers van De Kleppe.

De eigenaars, Jos en Mieke ontvingen ons met open armen op hun prachtig domein De Tuinen van Beervelde. En daar houden ze niet alleen alpaca’s. We bezochten ook hun kwekerij van oesterzwammen en shiitakes, en een yoga & massageruimte.

We stonden allemaal te popelen om op stap te gaan met die knotsgekke – maar oh zo lieve!- diertjes. Maar opgepast, alpaca’s wandelen altijd in groep. Niet achterblijven is dus de boodschap, anders gaat de alpaca met jou op stap! Het werd een prachtige wandeling langs de bossen en de velden van de Vlaamse Ardennen. Een prachtige ervaring!

En zo hebben we weer een leuke activiteit in de Vlaamse Ardennen ontdekt! Ook interesse om op wandel te gaan met de Alpaca’s? Laat ons gerust iets weten bij het boeken van je verblijf in De Kleppe, dan helpen wij je verder!