Catering

Traiteurdiensten


Wij maakten een selectie van de beste traiteurs uit de buurt. Gelieve contact te nemen met De Kleppe voor vragen en reservaties via info@dekleppe.be of 055/42.37.53.

 • Traiteur André
 • Traiteur André doet in onze streek een belletje rinkelen! Dajo, de derde generatie van Traiteur André, biedt u een ruim en lekker aanbod van diverse gerechten. Dit alles wordt keurig, zowel warm of koud geleverd in De Kleppe. Bekijk de traiteurdiensten voor meer informatie over deze diensten. Stuur ons de traiteursfiche (Word document. Kies "link opslaan als") door voor bestellingen.
  In jaarlijks verlof van 2/8 tot en met 23/08.

 • Fabio & Veronique
 • Geniet tijdens uw vakantie van de lekkere Italiaanse keuken. Fabio, een chef met Siciliaanse roots bereidt heerlijke Italiaanse gerechten en tapas. Samen met Véronique levert hij deze voor u in De Kleppe! Bekijk de traiteurdiensten voor meer informatie over deze diensten. Stuur ons de traiteursfiche (Word document. Kies "link opslaan als") door voor bestellingen.

 • Keukenrevolutie
 • Sylvianne van de keukenrevolutie is gespecialiseerd in een gezonde, verse en groentenrijke keuken. Zij maakt ook heel kindvriendelijke maaltijden met “verstopte groentjes”.
  Bekijk de traiteurdiensten voor meer informatie over deze diensten. Stuur ons de traiteursfiche (Word document. Kies "link opslaan als") door voor bestellingen.

 • De Karroo
 • De Karroo levert kwaliteit ! Hij levert verzorgde ontbijtmanden en broodmanden. Maar ook een ruim assortiment aan slaatjes met dagverse groenten. Hij levert in De Kleppe belegde broodjes en mini belegde broodjes, ideaal voor uw vergaderingen.
  Bekijk de traiteurdiensten voor meer informatie over deze diensten. Stuur ons de traiteursfiche (Word document. Kies "link opslaan als") door voor bestellingen.

  Bakkers


  Wil je graag vers brood, koffiekoeken, mattentaarten of ander gebak?

  Bakkerij Retro
  Muiterij 18
  9660 Everbeek-Boven
  Tel. 0473/23 92 02

  Openingsuren:
  Maandag en vrijdag : gesloten
  Dinsdag-woensdag-donderdag : van 08u00 tot 12u00 en van 15u30 tot 17u30
  Zaterdag en zondag : van 7u30 tot 12u00
  Levering rond 7h30, bestel één dag op voorhand.