Team

Coördinator - Robin

Coördinator
Robin doet de coördinatie van de werking en het beleid. De Kleppe is een complexe puzzel, maar Robin kan puzzelen. Een vrijwilligersbeleid op poten zetten, heel wat netwerken en partnerschappen onderhouden en vernieuwen. Blijven innoveren en inspelen op noden en vragen. Er staan nog vele uitdagingen voor de deur en stap voor stap wordt de Kleppe groter en groter.

Zorg- en interactiebegeleider - Kurt

Zorg- en interactiebegeleider
Kurt is de man van de actie en de praktijk! Het activiteitenaanbod waarbij dier en natuur centraal staan, verder ontwikkelen samen met stagiairs dierenzorg, vrijwilligers en personen in een bijzondere tewerkstelling. De mensen aansturen in kader van het onderhoud van het domein en de dagelijkse trainingen van de zorgdieren. Een manusje van alles en een echte klepper!

Logistiek medewerker - Rik

Logistiek medewerker
Rik regelt de logistiek van het vakantiehuis. Samen met een ploeg vrijwilligers zet Rik alles klaar zodat uw verblijf in ons vakantiehuis helemaal naar wens is. Als handige Harry zorgt hij ervoor dat alles piekfijn in orde blijft. Rik staat ook in voor de administratieve opvolging van personen in bijzondere tewerkstelling, contacten met leveranciers, bestellingen... en heel veel meer.

Communicatie en administratie - Toni

Medewerker communicatie en administratie
Samen met vrijwilliger Gerda laat Toni uw boeking vlot verlopen. U kunt bij hen terecht met al uw vragen rond uw verblijf. Toni zorgt ook voor onze website, brochures, nieuwsbrieven en alle andere communicatie.