Team

Coördinator - Robin Ronsyn

Coördinator
Robin doet de coördinatie van de werking en het beleid. De kleppe is een complexe puzzel, maar Robin kan puzzelen. Een vrijwilligersbeleid op poten zetten, heel wat netwerken en partnerschappen onderhouden en vernieuwen. Blijven innoveren en inspelen op noden en vragen. Er staan nog vele uitdagingen voor de deur en stap voor stap wordt de Kleppe groter en groter.

Zorg- en interactiebegeleider - Kurt Vangoidsenhoven

Zorg- en interactiebegeleider
Kurt is de man van de actie en de praktijk! Het activiteitenaanbod waarbij dier en natuur centraal staan, verder ontwikkelen samen met stagiairs dierenzorg, vrijwilligers en personen in een bijzondere tewerkstelling. De mensen aansturen in kader van het onderhoud van het domein en de dagelijkse trainingen van de zorgdieren. Een manusje van alles en een echte klepper!

Administratief medewerker - Rik Feys

Administratief medewerker
Rik werkt als administratieve kracht en manusje van alles voor het vakantiehuis. Hij is samen met vrijwilliger Gerda ‘het’ contact met de groepen die op vakantie komen naar de Kleppe. Alle afspraken voor uw verblijf gebeuren via hen. Samen met een ploeg vrijwilligers zorgen Gerda en Rik dat u goed ontvangen wordt in ons vakantiehuis en dat alles naar wens is.