Zorgnetwerk

Zorgnetwerk in de buurt

De Kleppe heeft een goed uitgebouwd netwerk van zorgverleners in de buurt, zoals verpleging, dokters, kinesisten en persoonlijk assistenten. Ons zorgteam helpt en coördineert zodat u kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Zorgteam De Kleppe coördineert

Is er een zorgaanvraag tijdens uw verblijf ? Het gespecialiseerde zorgteam van De Kleppe neemt de coördinatie op zich. Zij nemen contact met de meest geschikte verpleegkundige naargelang de noden en de grootte van de groep

Vul hiervoor onze fiche Aanvraag zorgnetwerk in: download de fiche in PDF-formaat of in WORD-formaat.


Stuur het formulier VOLLEDIG en CORRECT ingevuld naar info@dekleppe.be. Ten laatste 1 maand voor uw verblijf! Zo hebben wij en de verpleegdienst voldoende tijd om alles te organiseren

Alles liep op wieltjes, letterlijk en figuurlijk! De mensen waren enorm tevreden van de verzorging en de vriendelijkheid van de verpleegsters. Ook een speciale dank voor Uw tussenkomst voor de organisatie van de verpleging. (JKVZ+)

Zorgbudget

Mensen met een zorgbudget (persoonsvolgend budget) kunnen dit gebruiken om de diensten van de zorgverleners te betalen, alsook de overnachting en reiskosten van een persoonlijk assistent.