Zorgnetwerk

Zorgnetwerk in de buurt

De Kleppe heeft een goed uitgebouwd netwerk van zorgverleners in de buurt, zoals verpleging, dokters, kinesisten en persoonlijk assistenten. Indien je naar één of twee zorgverlener(s) op zoek bent, kan je je vraag rechtstreeks met hen bespreken. Je vindt de contactgegevens van alle zorgverleners uit ons netwerk in onze zorgnetwerkfiche: download de fiche in PDF formaat of in WORD formaat.

Zorgteam De Kleppe coördineert

Indien er een zorgvraag is, neemt het gespecialiseerde zorgteam van De Kleppe graag de coördinatie op zich. Zo kan je al je vragen met slechts één contactpersoon bespreken. Vul hiervoor onze fiche Aanvraag zorgnetwerk in: download de fiche in PDF-formaat of in WORD-formaat. Stuur de ingevulde fiche naar info@dekleppe.be ten laatste 1 maand vooraf. Zo hebben wij voldoende tijd om alles te kunnen organiseren met het zorgnetwerk.

Alles liep op wieltjes, letterlijk en figuurlijk! De mensen waren enorm tevreden van de verzorging en de vriendelijkheid van de verpleegsters. Ook een speciale dank voor Uw tussenkomst voor de organisatie van de verpleging. (JKVZ+)

Zorgbudget

Mensen met een zorgbudget (persoonsvolgend budget) kunnen dit gebruiken om de diensten van de zorgverleners te betalen, alsook de overnachting en reiskosten van een persoonlijk assistent.