Vier vakantiehuizen


De Kleppe is een voormalig klooster in de Vlaamse Ardennen. Nu zijn het toegankelijke (A+) vakantiehuizen voor groepen en gezinnen van 4 tot 57 personen. Er zijn twee groepsaccommodaties voor 28 personen en voor 15 personen. Daarnaast zijn er ook twee vakantiehuisjes voor maximum 8 personen. Alle verblijven hebben een eigen keuken en leefruimte. De vier accommodaties delen samen een grote prachtige tuin. De Infrastructuur is perfect uitgebouwd voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Bovendien is ons domein volledig rolstoeltoegankelijk. De Kleppe is ook ideaal voor een vakantie met je groep of familie.

De Kleppe is de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Voor grote groepen zijn er op het domein ook allerlei activiteiten met de dieren. Met andere woorden, een plek om écht tot rust te komen!

Een totaalproject


De Kleppe bevindt zich op het kruispunt van toerisme en vrije tijd, welzijn en zorg, sociale tewerkstelling en kwetsbare doelgroepen. Wie er met zijn groep op vakantie komt, beleeft niet alleen een geweldige tijd maar steunt ook de werking van De Kleppe. Zo kunnen wij vakanties aan gunstig tarief aanbieden aan kwetsbare groepen. Je keuze doet wonderen!

Activiteiten met onze dieren

Vakantiehuis voor 4 tot 57 personen