Dankjewel aan onze vrijwilligers!

  • Posted on: 1 March 2021
  • By: vrijwilliger
Dankjewel aan onze vrijwilligers!

Beste Kleppevrienden, vrijwilligers en medewerkers,

Het is vandaag nationale complimentendag en dat tijdens de week van de vrijwilliger. Dit laten we niet zomaar passeren!

Onze vrijwilligerswerking heeft op bepaalde vlakken het laatste jaar op een laag pitje gestaan, maar daar komt stap voor stap terug verandering in. Op De Kleppe zijn heel wat vrijwilligers aan de slag, er is altijd werk. Voorzichtig aan starten we alles terug op.

Talenten en interesses ontmoeten elkaar, versterken elkaar, beïnvloeden elkaar. Zo is het vrijwilligerswerk op De Kleppe een verzamelpunt van heel wat ontluikende en ervaren talenten. Die diversiteit aan mensen, jong of oud, met of zonder beperking, mondig of zwijgzaam, vreemd of geboren & getogen... moeten we koesteren. Vrijwilligers durven dat talent te delen, laten het ontsnappen en zetten het in voor anderen.

Bedankt

aan de grote dierenploeg die week na week de dieren verzorgen, trainen en terug klaarstomen om groepen te ontvangen voor belevingsdagen. Het geduld en de passie waarmee jullie de dieren trainen is formidabel.

Thanx to

de mensen van de administratieve ploeg die de laatste maanden ook heel wat werk achter de schermen hebben gedaan. De nauwkeurigheid waarmee jullie de berg administratie beklimmen is bewonderingswaardig.

Merci

aan de technische ploeg die ons centrum terug piccobello in orde zet. De precisie en gedrevenheid waarmee jullie de muren te lijf gaan is fantastisch.

Vielen Dank

aan de buitenploeg die mee bouwt aan onze houtoven, wilgen knot, …. en compost uitvoert in vriesweer of lenteweer. Jullie liefde voor de omgeving en de natuur is prachtig.

Gracias

mensen van het onderhoud die steeds grondig poetsen, toestellen reinigen, … en bedden opmaken. Jullie leggen de lat hoog, alles moet spik en span zijn en dat is buitengewoon.

Obrigado

vrijwilligers van het onthaal die inchecken en uitchecken. De manier waarop jullie onze gasten ontvangen en ondersteunen, is hartverwarmend.

Takk

aan het zorgnetwerk. Jullie zorgen voor de nodige zorgondersteuning en verzorging van onze gasten tijdens hun verblijf. Dat is magnifiek!

Shokran

aan het feestcomité. Het laatste jaar hebben jullie vele initiatieven telkens weer moeten afgelasten, bijsturen, herplannen, … maar jullie geven niet op. Jullie enthousiasme is reusachtig.

BEDANKT! Zonder jullie GEEN De Kleppe!