De Kleppe start terug op!

  • Posted on: 29 June 2020
  • By: vrijwilliger

Goed nieuws… De Kleppe start terug op!

Dankzij intensief overleg met verschillende instanties en experten, kunnen we nu op een veilige manier stap voor stap opnieuw vakantiegangers ontvangen. En hoe hebben we daar naar uitgekeken!
Deze week verwelkomen we een eerste beperkte groep op De Kleppe. In juli kunnen onze JOMBA-kampen voor jongeren met meervoudige beperkingen veilig doorgaan. Maar de vele annulaties zijn natuurlijk lang niet allemaal opgevangen. Voor de rest van de zomervakantie rekenen we op u!

De Kleppe is een ideale plaats voor een vakantie in eigen land. Genieten van de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines met je gezin, familie of vriendengroep. Wandelen, fietsen, uitstapjes, lekker eten en drinken… De Kleppe is de ideale uitvalsbasis!

Ben je zelf geïnteresseerd? Bekijk de beschikbaarheden en boek online. Heb je vrienden die een toffe vakantie in eigen land zoeken, deel dit bericht en vertel hen over onze werking! Door jouw boeking kunnen wij ons sociaal project verderzetten en vakanties aan gunstig tarief blijven aanbieden aan kwetsbare mensen. Je keuze doet wonderen!